Електроенцефалограф Еxpert ТМ-27 Компакт

25.05.2023

Шановні колеги та замовники!

Не дивлячись на ситуацію в країні, співробітниками Компанії TREDEX продовжено роботу із задоволення Ваших запитів не тільки з постачання виробленої раніше техніки, а й у сфері розроблення нових моделей.

Нами підготовлено до серійного випуску новий електроенцефалограф, що входить до Комплексу медичний діагностичний телеметричний транстелефонний TREDEX: Електроенцефалограф Еxpert ТМ-27 Компакт. Устаткування готується до постачання в телеметричному виконанні з кількістю каналів ЕЕГ від 4 до 23, а також з додатковими каналами ЕОГ, ЕМГ і ЕКГ. Як і відомий усім електроенцефалограф ЕкспертТМ 16 Компакт, новий прилад забезпечує трансляцію і запис сигналів по радіоканалу, але зі збільшеною кількістю каналів ЕЕГ, а також із синхронним відображенням додаткових каналів. Програмне забезпечення дає можливість проведення рутинного запису ЕЕГ, тривалого моніторування, Холтерівського (добового) запису ЕЕГ, відеомоніторингу ЕЕГ, обробку викликаних потенціалів за протоколом Р300. 

Також, як і раніше, доступні до постачання всі моделі електроенцефалографів від Компанії TREDEX та програмні додатки до них, у тому числі Амплітудно-інтегрована ЕЕГ (аЕЕГ, CFM – cerebral function monitoring – моніторинг мозкової функції) що нещодавно включена до стандартів надання медичної допомоги новонародженим у складних неонатальних випадках в Україні.

З усіх питань щодо нового електроенцефалографа Еxpert ТМ-27 Компакт та іншої продукції звертайтеся на адресу компанії. Наші реквізити та місце розташування не змінилися:

 

Locations of visitors to this page